Wifi
Ja
Zwembad
Ja
Roken
Nee
Huisdieren
Ja
Kindvriendelijk
Ja

Camping Le Paradis

Boek vanaf 546,34

Wist je dat de Vendee evenveel zonuren kent als de Zuid-Franse regio’s en dat er maar liefst 140 km aan prachtige zandstranden te vinden is? Dit maakt de Vendee tot een perfecte vakantiebestemming! Als je verblijft op Camping Le Paradis, ben je binnen korte tijd op een van de schitterende stranden of kun je een bezoek brengen aan de leuke eilanden voor de Atlantische kust. Bovendien is er goed nagedacht over het zwembad; bij mooi weer kan het dak gemakkelijk geopend worden en als het wat koeler is in het voorjaar, kun je heerlijk binnen zwemmen. Een ideale locatie dus!

Een gezellige kleine camping

Camping Le Paradis beslaat slechts een kleine 4 hectare, waardoor het zwembad altijd in de buurt van je accommodatie is en je nooit te laat bent voor de animatie. Alle voorzieningen liggen centraal op de camping, dus na een intensieve workout op het multisportterrein kun je zo het restaurant inlopen voor een heerlijke snack of een uitgebreid diner. Als je op zoek bent naar een uitdaging, kun je je vaardigheden laten zien tijdens een spannend potje tafeltennis of meedoen met een rondje volleybal!

Een perfecte familiecamping

Dankzij de ligging aan de Atlantische Oceaan is de Vendée een fantastische vakantiebestemming met een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden. Naast het genieten van de vele uren op het strand is er namelijk nog zoveel meer te ontdekken, zoals watersporten, cultuur en de prachtige natuur. Op Île de Yeu en Noirmoutier vind je bijvoorbeeld ongerepte natuur, met talrijke kaap- en landpunten, bossen van zeedennen en moerassen waar beschermde diersoorten leven. Neem dus zeker een verrekijker mee! Tijdens je vakantie in de Vendée mag een bezoek aan attractiepark Puy du Fou niet ontbreken. Dit park is ontstaan uit een groepje vrijwilligers die 40 jaar geleden begonnen met een opvoering over de geschiedenis van de streek in hun dorp. Inmiddels zijn de voorstellingen wereldberoemd en heeft het park tal van internationale prijzen gewonnen. Laat je verrassen door dit unieke park!

Over Le Paradis
Rue de la source
85440,
Talmont Saint Hilaire
Frankrijk
Van 08-04-2023 Tot 29-10-2023
Frans, Engels
157
4/5
7.4
Voor de jeugd
Onderstaande activiteiten zijn er aanwezig voor de jeugd. Het kan zijn dat sommige activiteten kosten met zich meebrengen.
Faciliteiten park
Onderstaande faciliteiten zijn er aanwezig op de glamping. Het kan zijn dat sommige activiteten kosten met zich meebrengen.

Waar ligt Le Paradis?

Andere populaire accommodaties

Onderstaande accommodaties worden veel bezocht door bezoekers van onze website