ALGEMENE VOORWAARDEN

Gebruik van teksten
GlampinginFrankrijk is niet verantwoordelijk voor fouten in de beschrijving van accommodaties of in de prijsstelling. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. GlampinginFrankrijk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website of de bestanden en/of websites die aan deze website zijn gekoppeld.

Informatievoorziening
GlampinginFrankrijk staat niet garant voor de juistheid en volledigheid van de informatie over deelnemende accommodaties, aanbiedingen, valuta en prijzen die op deze website worden aangeboden. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten of aansprakelijkheid worden ontleend. GlampinginFrankrijk staat niet garant voor de juistheid van, en is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot foto’s van accommodaties, beschrijvingen van accommodaties, vermelding van accommodatiefaciliteiten en andere beschrijvingen die op de website worden getoond, aangezien deze informatie wordt aangeleverd door de accommodaties zelf, die daarom verantwoordelijk zijn voor de correctheid ervan. GlampinginFrankrijk controleert niet alle informatie die door de accommodaties of andere derde partijen wordt aangeleverd.

Let op. De genoemde prijzen op de website zijn indicatief op basis van prijzen in het laagseizoen, zodat eenvoudig vergeleken kan worden tussen de accommodaties. De meest actuele prijzen, beschikbaarheid, (boekings)voorwaarden en informatie vindt u op de website van de betreffende accommodatie. U kunt eenvoudig doorklikken via de oranje knoppen op een accommodatiepagina.

Tot stand komen van reserveringen
GlampinginFrankrijk stuurt bezoekers alleen door naar de website van de accommodatiehouder. GlampinginFrankrijk is niet aansprakelijk voor fouten in reserveringen bij de accommodaties zelf. Geschillen moeten altijd direct met de accommodatiehouder worden opgenomen, GlampinginFrankrijk kan hierin geen enkele rol vervullen.

Beeldmateriaal
Al het beeldmateriaal op GlampinginFrankrijk is zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van de accommodatiehouders zelf. Mocht u een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit dan aan ons door en wij zullen deze binnen 24 uur verwijderen. Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties.

Schade
GlampinginFrankrijk is in geen geval aansprakelijk voor schade die direct of indirect het gevolg is van het gebruik van de informatie die beschikbaar is op deze website.

Voor alle vragen over onze voorwaarden: info@glampinginFrankrijks.nl