Wifi
Ja
Zwembad
Ja
Roken
Nee
Huisdieren
Ja
Kindvriendelijk
Ja

Camping Orangerie de Lanniron

Boek vanaf 411,50

Camping Orangerie de Lanniron is een prachtige camping gelegen in het hart van het betoverende Frankrijk. Gelegen in het schilderachtige stadje Quimper, in de regio Bretagne, biedt deze camping een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en historische charme. De camping bevindt zich op het terrein van het prachtige kasteel van Lanniron, dat dateert uit de 17e eeuw. Met zijn weelderige groene landschap, sierlijke tuinen en rustige rivier, biedt Camping Orangerie de Lanniron een idyllische en vredige omgeving voor een onvergetelijke vakantie.

Uitstekende voorzieningen

De voorzieningen op Camping Orangerie de Lanniron zijn uitstekend en zorgen ervoor dat gasten van alle gemakken worden voorzien. Er is een ruim zwembad waar je kunt ontspannen en genieten van verfrissende duiken op warme zomerdagen. Voor de sportliefhebbers is er een tennisbaan en een jeu-de-boulesbaan beschikbaar, evenals een speeltuin voor de kinderen. Daarnaast biedt de camping fietsverhuur, zodat je de prachtige omgeving kunt verkennen op twee wielen.

Ontdek het historische Quimper

Een van de grootste troeven van Camping Orangerie de Lanniron is de nabijheid van de historische stad Quimper. Op slechts een korte afstand van de camping kunnen bezoekers genieten van de sfeervolle straatjes, oude vakwerkhuizen en de imposante kathedraal van deze middeleeuwse stad. Quimper staat ook bekend om zijn levendige cultuur, met tal van kunstgalerijen, ambachtelijke winkels en gezellige restaurants waar je kunt genieten van de heerlijke Bretonse keuken.

Over Orangerie de Lanniron
90 Allée de Lanniron
29000,
Quimper
Frankrijk
Van 07-04-2023 Tot 17-09-2023
Frans, Engels
253
5/5
6
Voor de jeugd
Onderstaande activiteiten zijn er aanwezig voor de jeugd. Het kan zijn dat sommige activiteten kosten met zich meebrengen.
Faciliteiten park
Onderstaande faciliteiten zijn er aanwezig op de glamping. Het kan zijn dat sommige activiteten kosten met zich meebrengen.

Waar ligt Orangerie de Lanniron?

Andere populaire accommodaties

Onderstaande accommodaties worden veel bezocht door bezoekers van onze website