Accommodaties

Ben je op zoek naar een unieke vakantie-ervaring waarin luxe en natuur samen komen? Dan is Glamping in Frankrijk dé ideale vakantie voor jou! Ontsnap aan het dagelijkse leven en geniet van adembenemende vergezichten, wijngaarden, bossen en bergen. Of je nu de voorkeur geeft aan chillen op het strand of wandelen door de natuur, dankzij onze uitgebreide selectie van authentieke glampings, zullen we zeker een bestemming vinden die bij jouw wensen past.

Regio

Plaats

Sterren

Huisdieren

Zwembad

Wifi

Roken

8.0
Midi-Pyreneeën
»
Puy-l’Evêque

Vanaf 713,13

4/5
Deze kleinschalige camping ligt in het department de Lot en heeft buiten een prachtige betoverende omgeving veel waterplezier voor de kinderen.
8.2
Midi-Pyreneeën
»
Castelnau de Montmiral

Vanaf 257,50

3/5
Camping Le Chêne Vert, gelegen in Castelnau de Montmiral, Frankrijk, is een idyllisch toevluchtsoord temidden van de prachtige natuurlijke omgeving van de regio Tarn.
7.8
Midi-Pyreneeën
»
Millau

Vanaf 432,50

4/5
De camping beschikt over een hoofdzwembad, een peuterbad en een ruim zonneterras met een adembenemend uitzicht op de rivier en de groene heuvels.
6.9
Midi-Pyreneeën
»
Pont-de-Salars

Vanaf 369,50

4/5
Deze camping, gelegen aan de oevers van het prachtige Lac de Pont-de-Salars, biedt een adembenemend uitzicht op het meer en de omringende natuurlijke schoonheid.
7.5
Midi-Pyreneeën
»
Nant

Vanaf 712,50

4/5
Camping Val de Cantobre is een betoverende bestemming die de perfecte combinatie biedt van natuurlijke schoonheid en moderne voorzieningen.