Accommodaties

Ben je op zoek naar een unieke vakantie-ervaring waarin luxe en natuur samen komen? Dan is Glamping in Frankrijk dé ideale vakantie voor jou! Ontsnap aan het dagelijkse leven en geniet van adembenemende vergezichten, wijngaarden, bossen en bergen. Of je nu de voorkeur geeft aan chillen op het strand of wandelen door de natuur, dankzij onze uitgebreide selectie van authentieke glampings, zullen we zeker een bestemming vinden die bij jouw wensen past.

Regio

Plaats

Sterren

Huisdieren

Zwembad

Wifi

Roken

6.4
Limousin
»
Argentat

Vanaf 621,50

4/5
Camping Château du Gibanel, gelegen in het prachtige Argentat, Frankrijk, is een betoverende bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.
8.5
Bretagne
»
Dol de Bretagne

Vanaf 705,50

5/5
Met zijn idyllische ligging en overvloedige natuurlijke schoonheid, is deze camping een favoriete bestemming voor veel reizigers.
7.5
Provence-Alpes-Côte d’Azur
»
Saint Laurent du Verdon

Vanaf 474,43

5/5
Deze glamping is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen
8.8
Rhône-Alpes
»
Gluiras

Vanaf 499,40

5/5
Deze camping is ideaal voor iedereen die op zoek is naar rust, maar ook graag sportieve uitdagingen aangaat. Geniet van de prachtige uitzichten.
8.0
Midi-Pyreneeën
»
Puy-l’Evêque

Vanaf 713,13

4/5
Deze kleinschalige camping ligt in het department de Lot en heeft buiten een prachtige betoverende omgeving veel waterplezier voor de kinderen.
8.4
Rhône-Alpes
»
Joyeuse

Vanaf 357,00

3/5
Camping La Nouzarède is een prachtige camping gelegen in Joyeuse, Frankrijk, een schilderachtig dorpje in het hart van de Ardèche.
8.2
Midi-Pyreneeën
»
Castelnau de Montmiral

Vanaf 257,50

3/5
Camping Le Chêne Vert, gelegen in Castelnau de Montmiral, Frankrijk, is een idyllisch toevluchtsoord temidden van de prachtige natuurlijke omgeving van de regio Tarn.
8.4
Languedoc-Roussillon
»
Villeneuve lez Avignon

Vanaf 299,50

3/5
Deze camping is de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur, cultuur en ontspanning. Met een perfecte locatie aan de oevers van de rivier de Rhône
7.3
Languedoc-Roussillon
»
Marseillan-Plage

Vanaf 733,50

5/5
Camping Nouvelle Floride, gelegen in het prachtige Marseillan-Plage in Frankrijk, is een populaire bestemming voor vakantiegangers…