Wifi
Ja
Zwembad
Ja
Roken
Nee
Huisdieren
Ja
Kindvriendelijk
Ja

La Vallée Heureuse

Boek vanaf 449,46

Als je op zoek bent naar rust in het hart van de streek, dan is Camping de La Vallée Heureuse de perfecte vakantiebestemming voor jou. Deze camping biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie met het hele gezin, zoals een verwarmd zwembad, een bar en restaurant waar je lekker kunt eten of een verfrissend drankje kunt drinken na een drukke dag, animatie voor jong en oud, een meertje en nog veel meer.

Nationale parken en pitoreske dorpjes

Je zult je nooit vervelen tijdens je verblijf op Camping La Vallée Heureuse, met schilderachtige dorpen en stadjes en maar liefst drie nationale parken in de buurt. Bezoek bijvoorbeeld het nationaal park Luberon of een van de vele pittoreske dorpjes en stadjes zoals Les Beaux de Provence en Bories, die teruggaan tot in de middeleeuwen. Op een van de vele markten kun je heerlijke ingrediënten vinden om als een echte camping chef-kok te koken.

Campingrestaurant en animatie

Mocht het een keer niet lukken om een heerlijke maaltijd te bereiden, dan kun je altijd terecht in het campingrestaurant voor afhaalmaaltijden of om lekker te eten. Terwijl je uitbuikt en geniet van de ondergaande zon, kun je nog even genieten van de animatie van die avond. Gezelligheid troef op La Vallée Heureuse.

Over La Vallée Heureuse
Impasse Lavau
13660,
Orgon
Frankrijk
Van 01-04-2023 Tot 04-11-2023
Frans, Nederlands, Engels
195
4/5
7.9
Voor de jeugd
Onderstaande activiteiten zijn er aanwezig voor de jeugd. Het kan zijn dat sommige activiteten kosten met zich meebrengen.
Faciliteiten park
Onderstaande faciliteiten zijn er aanwezig op de glamping. Het kan zijn dat sommige activiteten kosten met zich meebrengen.

Waar ligt La Vallée Heureuse?

Andere populaire accommodaties

Onderstaande accommodaties worden veel bezocht door bezoekers van onze website